Heimlengtarkiv for Frida Melvær

Heimesida for Bulandet og Værlandet har laga heimlengt bilder til Frida.
Her er nokre heimlengtbilder Frida kan kose seg med, og eventuelt trøste seg med vist nåken er stygge med ho der inne i Askvoll.

Tilbakers til hovedsida kjem du her.

Tilbakers til heimlengtsida kjem du her.
 


Her er huset i Melværen som Frida kjem ifrå.
 


Barndomsheimen til Frida. Vist Frida savna da blide åsyn til den mannlege heimesideskrivaren òg, så kan ho no trøste seg litt med å sjå skuggen av han her.
 


Pappa Jardar i full sving med gravemaskina bakom huset, mens han sit og spekulera på kor tid dinna ordførerjentungen kjem heim neste gong.
 


Hunden "Lull" sit med sørgmodige auge og venta på at ho Frida skal komme heim neste gong.
 


Da er ikkje berre "Lull" som sit med sørgmodige auge og lengta etter besøk frå ho Frida, han pappa Jardar har same lengtande ansiktsuttrykket han òg.
 


Døra inn til rommet hennar Frida, heime i Melværen. Heimesideskrivaren var innom for å ta bilde av utsikta frå rommet til Frida, men da var syrjele lite utsikt å finne.
 


Søstra Synnøve stulla og stella i fjøsen, mens ho lure på om Frida kjem heim for å hjelpe til i slåttonna til sommaren.
 


"Alma" savna Frida ho òg.
 


Riva står klar og venta på ho Frida, klar til ei ny slåttonn.
 


Riva er skikkelig velbrukt, så den har nok ho Frida raka månge tonn gras med. Men den skal no klare ett par sesonga til.
 


Mamma Eli og pappa Jardar står klar i døra for å ynskje Frida velkommen, neste gong ho får tid til å frigjere seg frå ordførarstolen og komme heim på besøk.