Heimlengtarkiv for Vegard Leite

Heimesida for Bulandet og Værlandet har laga heimlengt bilder til Vegard.
Så kan han ha nåke å kose seg med når heimlengten vert for stor.
Enten når han går på skule, eller held på der nede i Oslo med å synge på Idol.

Tilbakers til hovedsida kjem du her.

Tilbakers til heimlengtsida kjem du her.
 


Her står pappa Dag og skrur på bilen som høyrer til Værlandet Gjestehamn. Heimesideskrivaren hadde knapt nok snudd ryggen til før bilen var fiksa.
 


Etter at Dag er ferdig med bilen, så har han mange andre ting å skru og fikse på. Han er en skikkelig racer til å skru og fikse, han der pappa Dag.
 


Farfar Tor sit å kosa seg med ein kopp kaffi og ei kake, mens farmor Margunn skjegla bort på kaka og lurer på om ikkje ho skal ha seg en bit ho òg.
 


Mamma Janne, søstra Marlene og pappa Dag står utfor husdøra og gleda seg til Vegard skal komme heim. Søstra Ida gleda seg ho òg, men ho var berre ikkje heime når denne innpåslitne heimesideskrivaren var på besøk første gongen.
 


Her står senga hans Vegard og venta på han, den òg.
 


Her er en av Vegard sine mekaniske konstruksjoner, frå litt tidligare år.
 


Mopeden til Vegard står i kjellaren og venta på at Vegard skal komme å skru og fikle litt på den.
 


Ett lite sleng med gitarer og musikalske greier ligg i beredskap til Vegard skal komme heim.
 


Katten Nusse sit attmed staueglaset og lurer på om ikkje Vegard snart kjem heim en tur, det hadde vært godt med litt Vegardkos etter gammelt.
 


Utsikt mot aust, frå staueglaset til Vegard.
 


Utsikt mot nord frå staueglaset til Vegard.
 


Båten til Vegard, som søstrene no vistnok har teke over. Men han Vegard tek seg gjerne en fullfart tur i båten når han er heime.
 


Pappa Dag har vært i marka i mørkna for å hente hesten, slik at den innpåslitne heimesidefotografen fekk ta bilde. Det var vått i marka, så Dag vart våt til sånn midt i mylja knea og navlen, men hesten kom i hus. Søstra Ida har komme heim òg, men ho kom helt av seg sjølv. Frå venstre Ida, Marlene, Up&Go, Dag og Janne.
 


Værlandet Gjestehamn, med flott kaiplass, pub/kro/selskapslokale, verkstad og framtidig sjøfuglsenter. Her har Vegard trakka mykje opp igjønna åra.
 


Tante Gry har laga eigen Vegard-skryte-vegg inne på kroa si.
 


Scenen står klar til at Vegard skal komme å spele eingong, som han så ofte har gjort her før. Og her snakka vi om en skikkelig stoooor fin pub altso.